30 Nisan 2011 Cumartesi

2011'IN POPULER OJELERI



Kadınların El ve ayak bakımını denilince direk manikür,pedikür gelir akla...Ve sonrasında  tabii ki hangi renk oje kullanmamız gelir aklımıza.Ee biz kadınlar Trend/Moda olan herşeyi denemek isteriz.Merak ederiz bizde nasıl duracaklarını..O yüzden bende size merak ettiğiniz 2011'in popüler ojelerini getirdim..





Kırmızı Tonları
Bu sene de  Geçen senenin tüm oje renkleri içinde en çok tercih edileni kırmızı 2011'de de gücüne güç katıyor.Tırnaklarınızın çekici olmasını istiyorsanız kırmızı tonları tavsiye ediyorum.





Toprak Tonları
2011 yılında tutulan bir diğer oje rengimiz ise toprak tonları..Giyim tarzınız  da sade ve doğallık ön plandaysa toprak rengi tam size göre!Beyaz tenliyseniz; koyu toprak tonlarıyla,Esmer tenliyseniz; sütlü kahve gibi açık renkleri kullanabilirsiniz.







Dore Tonları
2011 oje trendlerinde dore tonları cok revaçta!Özel davetlere katılırken ışıltılı bir elbise tercih ettiyseniz; bulunduğumuz dönemin trendi rengi altın tonlarında ojelerle bütünlük sağlayabilirsiniz. 







Bordo Tonları
2011 kıyafetlerinde,ayakkabılarında,rujlarında bordo tonu ağırlıklıysa ee haliyle bordo da tutulan oje renkleri arasına girdi.
 İster açık tenli ister koyu tenli olun bordo ojeler ellerinize muhteşem bir görünüm kazandıracak, uyum sağlayacaktır! 








Krem Tonları
Bej, nude, devetüyü, pudra… 2011'in en popüler krem tonları ojelere de yansıyor! İsterseniz krem tonlarını sadece tırnak uçlarına sürerek de kullanabilirsiniz.





Mor Tonları
Asilliğin ve zarafetin simgesi mor; 2011'de tercih edebileceğiniz oje renkleri arasında yer alıyor. İsterseniz koyu isterseniz açık tonlarda mor ojeyi; gündelik hayatta ve özel davetlerde kullanabilir, kıyafetinizle uyumlu hale getirebilirsiniz.




VE DAHA NİCELERİ

Siyah Rengi Ojeler

Neon Rengi Ojeler

Beyaz Rengi Ojeler
Desenli Ojeler






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder