18 Mart 2011 Cuma

MAC “WONDER WOMAN COLLECTION 2011”



Herkes eğer isterse bir gün Wonder Woman olabilecek deseler inanmazdık herhalde…Ama işte bugünlerde MAC sayesinde isteyen herkes kendini WONDER WOMAN gibi hissedebileceğe benziyor.

Dünyaca tanınan kozmetik markası MAC, çizgi roman karakteri Wonder Woman’dan esinlenerek çıkarttığı MAC Wonder Woman 2011 Koleksiyonu’yla, bayanların birer süper kahraman olmasını istiyor. Koleksiyon ambalajlarıyla oldukça ilgi çekiyor. Kalitesi tartışılmaz olan MAC, renkli koleksiyonuyla, ürünlerini daha çekici hale getirmeyi başarmış. Bizlere de, bu ay Türkiye’de satışa sunulacak olan bu seriyi büyük bir sabırsızlıkla beklemek düşüyor.


KAYNAK: http://blog.trendyol.com/mac-wonder-woman.html


WONDER WOMAN

DC Comics karakteri Wonder Woman gelen her türlü kurşun saldırısını karşılayabilen, hatta bu kurşunları düşmanına tekrar atabilen bir süper kahramandır. Wonder Woman uçabilir ve halkalarıyla atak yapabilir.Amazon kraliçesi HİPPOLYTA kilden yaptığı bir heykelin kendi kızı olarak hayat bulması için olympos dağındaki tanrılara yalvardı. Böylece WONDER WOMAN dünyaya geldi ve adalet birliğinin saygın ve güçlü bir üyesi oldu. Güç olarak Superman'den sonra adalet birliğinin en güçlü üyelerinden biridir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder