2 Mart 2011 Çarşamba

SKANDALLAR KRALIÇESI LINDSAY LOHAN

Lindsay Dee Lohan (doğum tarihi: 2 Temmuz 1986), ABD'li oyuncu, model ve pop şarkıcısı, söz yazarı. Kariyerine çocuk model olarak başlamıştır. 11 yaşında ilk Disney 1998 Parent Trap filmi oldu.
Lohan, 2003 ve 2005 yılları arasında filmlerinde başrollerde oynayarak ünlülüğünü artırdı. Çılgın Cuma, Kötü Kızlar ve Herbie: Fully Loaded sonradan dahil bağımsız filmin Robert Altman'la A Prairie Home Companion ve Emilio Estevez, Boddy Kariyerinde 2007 yılında iki gibi kesildi. 2008 yılında kariyerine devam etti, 2008 yapımı Ugly Betty adlı televizyon dizisinde oynamıştır. 2009 yılında Robert Rodriguez'in Machete filminde oynamıştır.
 LİNDSAY LOHAN’IN OYNADIĞI FİLMLER
 1998
- The Parent Trap (Komik Tuzak)
2000
- Life-Size (Sihirli Bebek)
2002
 - Get a Clue (İp Ucu Hazırla)
2003
- Freaky Friday (Çılgın Cuma)
2004
- Confessions of a Teenage Drama Queen (Bir Drama Kraliçesinin İtirafları)
- Mean Girls (Kötü Kızlar)
2005
- Herbie:Fully Loaded (Herbie:Tam Gaz)
2006
- Just My Luck (Şansa Bak)
- A Prairie Home Companion (Kır Evi Arkadaşı)
- Bobby (Polis)
- The Holiday (Tatil)
2007
- Chapter 27 (Bölüm 27)
- Georgia Rule (Büyükanne Yasası)
- I Know Who Killed Me (Katilimi Tanıyorum)
2009
- Labor Pains (Doğum Sancısı)
2010
- Machete (Ustura)
- Black Friday (Siyah Cuma)
2011
- One Night with You (Seninle Bir Gece)
- The Dry Gulch Kid (Teğmen)

LOHAN’IN MÜZİK KARİYERİ
2005 senesinin sonunda A Little More (Raw) adli 2 . albümünü piyasaya süren Lindsay Lohan albümüyle Amerika listelerinde ancak 20. sıraya yükselebildi. Bir önceki albümünde olduğu gibi bu albümünde de pop soundunu sürdüren Lohan, albümüyle müzik eleştirmenlerinden olumsuz notlar aldı.
ALBÜMLERİ
2004 - Speak
2005 - A Little More Personal (RAW)
2010 - Spirit in the Dark














BUNLARI BİLİYOR MUYDUNUZ?


- Lohan, çocukluğunu New York'da geçirmiş. Babası Michael Lohan ve üç küçük kardeşi Aliana ("Ali") ve Dakota ("Cody").Lohan'ın ailesinin karmaşık bir geçmişi vardır. 1985 yılında ayrılıp yeniden bir araya gelmiş. Annesi ve babası, 2005 yılında yine ayrılmış ve 2007 yılında boşanma ile evliliklerini sonuçlandırmış.
-Lohan’ın kariyerindeki ilk çıkışı ve en büyük çıkışlarından biri olarak sayılan 1998 yılında yani henüz 12 yaşındayken oynadığı The Parent Trap filminde ikiz kızkardeşleri canlandırdığı filmmiş.
- Geçtiğimiz günlerde 'yılın babası' seçilen Michael Lohan'ın Lindsay Lohan'ı küçükken taciz ettiği öne sürülüyormuş

- Lindsay Lohan, uyuşturucu alıp araba kullandığı için hakkında tutuklama kararı 
alınmıştı ve 90 gün hapis cezası almıştı. Fakat sonradan cezası 13 güne düşürülen Lohan geri kalan günlerini rehabilitasyon merkezinde yatarak bitirmişti. Ancak kanında uyuşturucu tespit edilmesi nedeniyle tekrar hapis cezasına çarptırıldı.Hapse girmeden önce tam 300 bin dolar ödeyerek tekrar özgürlüğe kavuşmuştu.Şimdiler de ise  bu kez de "hırsızlık" suçlamasıyla hâkim karşısına çıkacağı söylenmekte.

-Geçtiğimiz sene  Avril Lavigne, erkek arkadaşı Brody Jenner ve birkaç arkadaşı ile aynı masada otururken, mekana gelen Lindsay Lohan‘ın masaya merhaba demesi üzerine, kendisi ile muhatap olmak istemeyen Avril, Lohan‘a şu sözleri söylemiş:
Gözümün önünden defol, çok sahtekar ve zavallısın. Senin gibi yanlış insanlardan hoşlanmam. Arkadaşlarımdan ve benden uzak dur. “ 
Lohan ise ; Beni tehdit etme diye bağırmış ve Avril’in kendisini kovmasını başarısızlıkla sonuçlandırmaya çalışmış olduğu söylentiler arasındaymış.
-  Ünlü oyuncu, Lindsay Lohan'ın eski sevgilisi Samantha Ronson'a olan takıntısı bitmiyor. Yıldız, Ronson'a yakın olabilmek için ünlü DJ'in evinin yan dairesine taşınmış.Rehabilitasyon kliniği Betty Ford’dan 90 günün sonunda taburcu olan Lindsay Lohan, hayatını düzene oturtmak için bir dizi karar almış. Bunlardan biri de, ‘hayatının aşkı’ olarak gördüğü ve yaklaşık iki buçuk yıl birlikte olduğu DJ Samantha Ronson’la barışmakmış. Kararını hayata geçirmek için vakit kaybetmeyen Lohan, Batı Hollywood’daki dairesinden taşınarak, Ronson’ın Venice Beach’teki yaşadığı evin komşusu olmuş. Ne yazık ki 33 yaşındaki DJ, Lohan’ın bu kararından pek mutlu değilmiş; yıldıza ‘yakalanmamak’ için saklanarak evinden çıkan Ronson, magazin sitesi X17’nin haberine göre yakın çevresine “Lindsay’ye destek vermeye söz verdiğimde, bu kadar yakınlaşmayı umduğunu düşünmemiştim. Geçmişi geride bırakmak istiyorum. Belki taşınırım” demiş.
-En son olarak Lindsay Lohan içinde çıplak fotoğraflarının yer alacağı bir kitap sözleşmesi imzalamış. 24 yaşındaki Lohan özel yaşamındaki sorunlar nedeniyle Hollywood’da iş bulmakta zorlanınca 3.1 milyon dolarlık (4.96 milyon TL) anlaşmaya imza atmak zorunda kalmış.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder